Massage is een moment om te ontspannen of om spierpijn te verlichten. Daarnaast is het een goede aanvulling op de yogalessen die je volgt. Laat je Bij Agnes masseren door Sasja Logtenberg.


Ontspanningsmassage – even bijkomen en ontspannen. Een rustige, zachte massage van het gehele lichaam om weer tot jezelf te komen. De massage wordt gegeven op een massagetafel. Er wordt olie gebruikt om je spieren en huid te verzorgen. Na deze massage zul je je ontspannen voelen. Deze massage is een goede optie als je een “stevige” massage van je spieren niet prettig vindt.


Sportmassage – Voel je ontspannen en vrij om te blijven sporten (Sasja is aangesloten bij de NGS). Sasja kan je masseren ter voorbereiding op een marathon, triatlon of een andere sportieve prestatie. Ze kan je helpen bij spierpijn of ter ontspanning kort na een inspanning, training of wedstrijd. Of vlak vóór een inspanning, voor een goede doorbloeding van de spieren. En natuurlijk als onderhoud. Massage van specifieke spieren helpt bij de afvoer van afvalstoffen en houdt de circulatie op peil.

De massage is ook geschikt wanneer je een ontspanningsmassage te zacht vindt.


Massage op een mat – combinatie van Thaise yogamassage, verwarmde olie en ayurvedische yogamassage

Deze vorm van massage is een stimulerende en stevige massage. Lange strijkingen, knedingen en drukken op bepaalde punten helpen om spanningen in spieren en gewrichten te bevrijden.

Sasja gebruikt verschillende massagegrepen en strekkingen die zijn gebaseerd op yogahoudingen. Dit om het lichaam te openen en de prana, de vitale energie, vrijer te laten stromen. De wame olie daarbij verlicht stress en spanning in je spieren. Na de massage zul je ontspannen en kalm vertrekken. De massage wordt gegeven op een comfortabel matras.


Tarieven:

30 min € 30,00

60 min € 45,00

90 min € 65,00


www.vinsasyayoga.com

mail : massage@vinsasyayoga.com

Bel : 06 165 66 511